Skip to content
Zuiver Victoria Bijzettafel
Zuiver Victoria Bijzettafel
Vergroten
  • Zuiver Victoria Bijzettafel
1/10
Item 1 of 10

Zuiver Victoria Bijzettafel

Levertijd: 1-2 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Zuiver Victoria Bijzettafel

De Victoria bijzettafel van Zuiver is niet alleen een blikvanger in je interieur maar is tevens een verantwoorde keuze! Het ronde tafelblad wordt gedragen door een zuilvormig poot.  De Zuiver bijzettafel is volledig gemaakt van gerecycled plastic en heeft haar kleuren te danken aan het gebruik van plastic uit de speelgoedfabriek! Hierdoor is de Victoria bijzettafel een unieke en kleurrijke toevoeging voor binnen en buiten! De Zuiver bijzettafel is verkrijgbaar in meerdere afmetingen.

Shop de Victoria Recycled bijzettafel van Zuiver online!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1674186
Diameter 40 cm
Hoogte 45 cm
Vorm Rond
Materiaal Terrazzo
Kleur Multi
Merk Zuiver
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.