• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.6 klantwaardering

BePureHome

BePureHome

BePureHome

BePureHome is stoer, puur en basic. Een veelzijdige collectie meubels, accessoires en verlichting, die voor een groot deel met de hand gemaakt worden. Door het gebruik van voornamelijk hout, metaal en leer krijgen de prachtige meubels karakter. Bezoek Eijerkamp Zutphen of Veenendaal voor de BePureHome collectie of bestel eenvoudig online! Lees verder >

BePureHome Tondo eettafel
BePureHome Fauteuil Rodeo
BePureHome Fauteuil Rodeo 499,-
Exclusief online
Quickview
BePureHome Statement Hoekbank
BePureHome Hoekbank Statement
BePureHome Hoekbank Statement 1499,-
Exclusief online
Quickview
BePureHome Eetkamerstoel Jointly
BePureHome Eetkamerstoel Jointly 149,-
Exclusief online
Quickview
BePureHome Fauteuil Future
BePureHome Fauteuil Future 399,-
Exclusief online
Quickview
BePureHome Office Bureau
BePureHome Hoekbank Statement
BePureHome Hoekbank Statement 1499,-
Exclusief online
Quickview
BePureHome Craft Eettafel
BePureHome 4-Zitsbank Statement
BePureHome 4-Zitsbank Statement 1199,-
Exclusief online
Quickview
BePureHome Decoratie Barrel
BePureHome Decoratie Barrel 39,95
Exclusief online
Quickview

BePureHome meubels voor elk interieur

BePureHome: basic, stoer en puur

BePureHome is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met meer dan 35 jaar ervaring. De meubels, accessoires en verlichting zijn voor 95% uit voorraad leverbaar vanuit het distributiecentrum in Zwaagdijk-Oost (NL). Hierdoor geniet u thuis direct van uw nieuwe BePureHome aankoop! Het merk staat bekend om de natuurlijke kleuren, met af en toe een uit het oog springende kleur, zoals een felgele tint. Daarnaast maakt BePureHome voornamelijk gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout en leer.

Rodeo collectie

De meest bekende collectie van het woonmerk is de BePureHome Rodeo collectie. Bestaande uit trendy banken, eetkamerstoelen, eetkamerbanken, fauteuils en hockers. Meubels voor zowel de eetkamer als woonkamer, maar ook in de slaapkamer kan een Rodeo bank, fauteuil, eetkamerstoel of hocker stijlvol gecombineerd worden. Deze sfeervolle collectie is bekleed met een stoffering dat bestaat uit twee soorten materiaal: gerecycled leer en een afdeklaag van polyester. De BePureHome Rodeo meubels hebben een moderne uitstraling, maar de stoffering en de opvallende stiknaad zorgen voor een stoer effect.

BePureHome meubels kopen bij Eijerkamp?

Meubels gezien die u graag thuis neer wil zetten? Door de veelzijdige collectie is BePureHome in vele woonstijlen trendy te combineren, van modern tot landelijk. Komt u er nog niet helemaal uit? U bent van harte welkom in een van onze winkels, voor deskundig advies. Of bestel uw nieuwe BePureHome meubels eenvoudig online!