Skip to content

BePureHome bij Eijerkamp

Ontdek de complete collectie in de BePureHome Shops in onze winkels. Met interieuradvies van onze BePureHome experts.

BePureHome merk
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

BePureHome: basic, stoer en puur

BePureHome meubels zijn zijn stoer, puur en basic. Een veelzijdige collectie meubels, accessoires en verlichting, die voor een groot deel met de hand gemaakt worden. Door het gebruik van voornamelijk hout, metaal en leer krijgen de prachtige meubels karakter. Bezoek Eijerkamp Zutphen of Veenendaal voor de BePureHome collectie of bestel eenvoudig online!

BePureHome meubels voor elk interieur

BePureHome is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met meer dan 35 jaar ervaring. De meubels, accessoires en verlichting zijn voor 95% uit voorraad leverbaar vanuit het distributiecentrum in Zwaagdijk-Oost (NL). Hierdoor geniet u thuis direct van uw nieuwe BePureHome aankoop! Het merk staat bekend om de natuurlijke kleuren, met af en toe een uit het oog springende kleur, zoals een felgele tint. Daarnaast maakt BePureHome voornamelijk gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout en leer.

BePureHome Rodeo collectie

De meest bekende collectie van het woonmerk is de BePureHome Rodeo banken collectie. Bestaande uit trendy banken, eetkamerstoelen, eetkamerbanken, fauteuils en hockers. Meubels voor zowel de eetkamer als woonkamer, maar ook in de slaapkamer kan een Rodeo bank, fauteuil, eetkamerstoel of hocker stijlvol gecombineerd worden. Deze sfeervolle collectie is bekleed met een stoffering dat bestaat uit twee soorten materiaal: gerecycled leer en een afdeklaag van polyester. De BePureHome meubels hebben een moderne uitstraling, maar de stoffering en de opvallende stiknaad zorgen voor een stoer effect.

BePureHome meubels kopen bij Eijerkamp?

Meubels gezien die u graag thuis neer wil zetten? Door de veelzijdige collectie is BePureHome in vele woonstijlen trendy te combineren, van modern tot landelijk. Komt u er nog niet helemaal uit? U bent van harte welkom in een van onze winkels, voor deskundig advies. Of bestel uw nieuwe BePureHome meubels eenvoudig online!

Lees meer