Skip to content
Bert Plantagie Kiko Eetkamerbank
Bert Plantagie Kiko Eetkamerbank
Vanaf 1173.-
Vergroten
  • Bert Plantagie Kiko Eetkamerbank
1/7
Item 1 of 7

Bert Plantagie Kiko Eetkamerbank

Vanaf 1173.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Kiko Eetkamerbank

Eetkamerbank Kiko: een bestaand ontwerp van Nederlands designmerk bert plantagie, ter ere van het 95-jarig jubileum van Eijerkamp verkrijgbaar in een exclusieve vegan leer uitvoering. 

Het ontwerp van de eetkamerbank is een aantal jaren geleden ontstaan vanuit de behoefte aan een industriële, maar luchtige eetkamerbank. De combinatie van het ranke design met de slede frame onderstel die doorloopt in de rugleuning, zorgt ervoor dat de Kiko bank een speelse maar toch ook stoere uitstraling krijgt. Niet alleen is de eetkamerbank een stijlvolle toevoeging, door het royaal beklede zitkussen en de rugleuning die zich naar het lichaam vormt, daarnaast voorziet de bank ook van optimaal zitcomfort. Deze exclusieve uitvoering is vervaardigd uit vegan Gaucho leer, dit is een 100% polyester stof maar voelt aan als fijn, zacht aniline leer. 

Kiko eetkamerbank is nu exclusief bij Eijerkamp verkrijgbaar in zes kleuren Gaucho vegan leer. Daarnaast is deze design special ook verkrijgbaar in luxe jubileum stoffen Royal en Coco of als duo stoffering. Combineer de eetbank met de andere meubelstukken uit de Kiko familie van bert plantagie, om zo een geheel te creëren.Kenmerkend aan de eetkamerbank is dat je deze eindeloos kunt combineren met verschillende kleuren en onderstellen.

Shop eetkamerbank Kiko uit de collectie van bert plantagie online of bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Bert Plantagie Kiko Eetkamerbank
Bert Plantagie Kiko Eetkamerbank