Skip to content
Bert Plantagie Triple Outdoor Bijzettafel
Bert Plantagie Triple Outdoor Bijzettafel
Vergroten
  • Bert Plantagie Triple Outdoor Bijzettafel
1/2
Item 1 of 2

Bert Plantagie Triple Outdoor Bijzettafel

Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Triple Outdoor Bijzettafel

Bijzettafel Triple outdoor van bert plantagie: een multifunctioneel ontwerp voor in de tuin! De bijzetter is voorzien van een rond tafelblad dat steunt op een speels onderstel dat doorloopt in een praktisch handvat: zo verplaats je de tafel gemakkelijk de hele buitenruimte door.

Het tafelblad van Triple is gemaakt van Dekton, een natuurlijk ogend materiaal dat zeer vlekbestendig is. Het onderstel van deze tuintafel is gemaakt van roestvrijstaal. Voorzien van een UV-bestendige coating en vocht-, vuil- en schimmelbestendig.

Naast getoonde uitvoering is de Triple outdoor bijzettafel van bert plantagie af te werken in één van de vele lakkleuren uit de collectie. Ontdek de mogelijkheden van bijzettafel Triple outdoor in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1633194
Breedte 45 cm
Hoogte 61 cm
Materiaal RVS
Kleur Emerald
Merk Bert Plantagie
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer