Skip to content

Bert Plantagie eetkamerstoelen

Bert Plantagie eetkamerstoelen Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

bert plantagie eetkamerstoelen

Op de bert plantagie eetkamerstoelen kunt u heerlijk zitten aan de eettafel. Comfort en design zijn belangrijke aspecten die terugkomen in iedere stoel. Binnen vele interieurstijlen te plaatsen. De Spargo, Tidy en Arc van bert plantagie, zijn stoelen met een stijlvolle en strakke uitstraling. Op zoek naar nieuwe bert plantagie eetkamerstoelen? Laat u adviseren.

Dineren op de bert plantagie eetkamerstoelen

Met de Bert Plantagie eetkamerstoelen wordt dineren een genot. Comfortabele stoelen die vanwege het tijdloze design, en de vele mogelijkheden qua uitvoeringen, perfect passen in diverse eetkamers. Zo kiest u een stoel met of zonder armleuningen, en heeft u keuze uit vele onderstellen, zoals een houten vierpotig onderstel of een chromen sledevoet. Of voorzie het model van wielen, zodat u deze eenvoudig verplaatst binnen het interieur. De Bert Plantagie eetkamerstoelen zijn leverbaar in meer dan 200 kleuren stof en leer, met ton-sur-ton of contrast stiknaden!

Bestsellers voor elk interieur

Door de tijdloze uitstraling en het sublieme comfort zijn de Bert Plantagie stoelen geliefd in vele woningen. Zoals de armstoel Bert Plantagie Spargo en Rumba, uniek door de bekleding in contrasterende kleuren of de leer-stof combinatie. Of de eetkamerstoelen Bert Plantagie Joni en Jay, perfect te combineren door de eenvoud van het ontwerp. Ontworpen van oorspronkelijke, natuurlijke materialen door bekende designers van eigen bodem. Al bekend met het ‘Make it Yours’ programma? In 11 stappen creëert u een unieke Bert Plantagie eetkamerstoel naar wens, waarbij u onder andere zelf de zithoogte bepaalt!

Bert Plantagie eetkamerstoelen kopen bij Eijerkamp

Op een Bert Plantagie eetkamerstoel ervaart u dineren als extra comfortabel. Vraag online eenvoudig een offerte aan of kom proef zitten in een van onze winkels. We adviseren u graag over de vele mogelijkheden en stellen met u een eetkamerstoel van Bert Plantagie samen.

Lees meer