Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Castelijn Circlips Eettafel
Castelijn Circlips Eettafel
Vanaf 1940.-
Vergroten
  • Castelijn Circlips Eettafel
1/3
Item 1 of 3

Castelijn Circlips Eettafel

Vanaf 1940.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Castelijn Circlips Eettafel

Eettafel Circlips van Castelijn is een ontwerp van toonaangevende designers Dick Spierenburg en Karel Boonzaaijer. De vormgeving van de tafel bestaat uit een combinatie van cirkels en ellipsen die ervoor zorgen dat het aanzicht van de tafel vanuit elke hoek verschillend is. Het tafelblad van Circlips wordt gedragen door schuin geplaatste bolvormige poten. Eettafel Circlips is te verkrijgen in verschillende materialen en kleuren voor zowel tafelblad als poten. Ontdek de mogelijkheden van eettafel Circlips van Castelijn in onze woonwinkel in Zutphen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1602873
Breedte 215 cm
Hoogte 74 cm
Diepte 124 cm
Vorm Driehoekig
Materiaal Fenix
Kleur Leem
Merk Castelijn
Woonstijl Design
Barcode 9900000401399
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer van dit merk Castelijn Meer van dit merk
Bekijk alles van Castelijn