Skip to content
Castelijn Circlips Eettafel
Castelijn Circlips Eettafel
Vanaf 2080.-
Vergroten
  • Castelijn Circlips Eettafel
1/3
Item 1 of 3

Castelijn Circlips Eettafel

Vanaf 2080.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Castelijn Circlips Eettafel

Eettafel Circlips van Castelijn is een ontwerp van toonaangevende designers Dick Spierenburg en Karel Boonzaaijer. De vormgeving van de tafel bestaat uit een combinatie van cirkels en ellipsen die ervoor zorgen dat het aanzicht van de tafel vanuit elke hoek verschillend is. Het tafelblad van Circlips wordt gedragen door schuin geplaatste bolvormige poten. Eettafel Circlips is te verkrijgen in verschillende materialen en kleuren voor zowel tafelblad als poten. Ontdek de mogelijkheden van eettafel Circlips van Castelijn in onze woonwinkel in Zutphen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1602873
Breedte 215 cm
Hoogte 74 cm
Diepte 124 cm
Vorm Organisch
Materiaal Fenix
Kleur Leem
Merk Castelijn
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer van dit merk Castelijn Meer van dit merk
Bekijk alles van Castelijn