Skip to content

Glazen eettafels in elke woonstijl & ieder budget

Ontdek alle glazen eettafels in onze winkels & online. Met persoonlijk advies van onze experts.

eettafels glas Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
 • Snel leverbaar 0
 • merk 0
 • kleur 0
 • materiaal 1
  • Toon alle opties
   Toon minder opties
 • vorm 0
 • woonstijl 0
 • prijs 0
 • type 0
 • acties 0
 • formaat 0
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Glazen eettafels: modern en tijdloos design

Glazen eettafels stralen een moderne stijl uit die zowel tijdloos als eigentijds is. Met een smaakvol ontwerp en transparantie voegen deze eettafels een perfect accent toe aan elke eetruimte, ongeacht of deze een klassieke, industriële of minimalistische sfeer uitstraalt. Het gebruik van glas in eettafels bevordert een natuurlijke lichtinval en geeft de ruimte een gevoel van ruimtelijkheid, waardoor de hele kamer een verfijnde en luchtige uitstraling krijgt. Bij Eijerkamp hebben we een uitgebreide collectie glazen eettafels in verschillende stijlen, maten en afwerkingen, zodat je gegarandeerd de ideale eettafel vindt die past bij jouw persoonlijke smaak en interieur. 

Onderhoud en schoonmaak van glazen eettafels

Een van de voordelen van glazen eettafels is het gemak van onderhoud en schoonmaak. In vergelijking met houten of stalen tafels zijn glazen tafelbladen eenvoudig af te nemen met een vochtige doek en mild schoonmaakmiddel. Dankzij het gladde oppervlak zijn vlekken snel en gemakkelijk te verwijderen, waardoor je tafel er altijd stralend uitziet. Bovendien is glas robuust en behoudt het zijn schoonheid langdurig met minimaal onderhoud, waardoor het een duurzame keuze is voor je eettafel. Met een glazen eettafel geniet je niet alleen van een stijlvolle toevoeging aan je interieur, maar ook van praktisch gemak in het dagelijks gebruik.

Licht en Ruimte: glazen eettafels voor een open gevoel

Een van de meest gewaardeerde eigenschappen van glazen eettafels is het vermogen om licht en ruimte te maximaliseren in het interieur. Het transparante karakter van glas zorgt ervoor dat het natuurlijke licht vrij door de kamer kan stromen, hierdoor krijgt zelfs de kleinste eetruimte een open en uitnodigende sfeer. Door te kiezen voor een glazen eettafel creëer je een gevoel van ruimtelijkheid en lichtheid, dit zorgt ervoor dat je eetkamer er groter en helderder uitziet. Glas heeft de bijzondere eigenschap om de omgeving te weerspiegelen, waardoor het een uitstekende keuze is om decoratieve elementen te accentueren en een gevoel van samenhang te creëren in je interieur.

Glazen eettafels bij Eijerkamp

Bij Eijerkamp shop je glazen eettafels van bekende woonmerken als XOOON, Dutchbone, Henders en Hazel, Bert Plantagie en veel meer! Kom je er zelf niet uit? Onze Eijerkamp adviseurs helpen je graag bij het zoeken van een glazen eettafel die perfect bij jouw woonwensen passen. Bekijk de gehele collectie glazen eettafels live in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal of bestel jouw favoriet op Eijerkamp.nl!

Lees meer