Skip to content

Marmeren eettafels In elke woonstijl & ieder budget

Ontdek alle marmeren eettafels in onze winkels & online. Met persoonlijk advies van onze experts.

Marmeren eettafel bij Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
 • Snel leverbaar 0
 • merk 0
 • kleur 0
 • materiaal 1
  • Toon alle opties
   Toon minder opties
 • vorm 0
 • woonstijl 0
 • prijs 0
 • acties 0
 • formaat 0
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

De ideale eettafel Voor jouw woonwensen

De eettafel is de plek voor eten, tafelen en werken. Kies je rond, rechthoekig of uitschuifbaar? Onze interieuradviseurs adviseren je graag!

maak afspraak

Snel in huis Ruim 75 voorraad tafels

Snel je nieuwe eettafel in huis? Ruim 75 eettafels zijn op voorraad in onze Eijerkamp woonwinkels in Zutphen & Veenendaal en online! In elke woonstijl & ieder budget.

shop nu
Voorraad eettafels Eijerkamp

Marmeren eettafels

Een marmeren eettafel is voorzien van een glansrijk tafelblad met prachtige marmeren lijnen, wat zorgt voor luxueuze uitstraling. Door de strakke vormgeving van een tafel van marmer past deze tafel in elk interieur, van landelijk tot design. Daarnaast zijn marmeren tafels uit te voeren in verschillende kleuren en vormen, van ronde tot ovalen marmeren tafels. Bij Eijerkamp vind je in iedere woonstijl en elk budget een marmeren tafel!

Wist je dat? Marmer bestaat voor meer dan 90% uit kalksteen. Vroeger werd dit materiaal veel gebruikt in de beeldhouwkunst, omdat bij dit materiaal enigszins het licht doordringt. Tegenwoordig zie je het steeds vaker in interieur terugkomen.

Onderhoud van een marmeren tafel

Om een marmeren tafel zo lang mogelijk in perfecte staat te houden, zijn er een aantal tips. Lees ze hier:

1. Reinig regelmatig de marmeren eettafel. Niet met een schuursponsjes of bijtende reinigingsmiddelen, maar met lauwwarm water en zeep, soda of speciaal marmerreiniger. Marmer is namelijk gevoelig voor krassen.

2. Een vlek op de tafel? Probeer deze meteen uit te wissen met flink wat water en een keukenpapier.

3. Voorkomen is beter dan genezen! Gebruik viltjes bij het gebruik van de marmeren eettafel.

4. Zoals eerder benoemd bestaat marmer voor 90% uit kalk. Gebruik dus geen reinigingsmiddelen om van kalk af te komen. Oftewel geen natuurazijn, antikalk of Cif.

Ronde eettafel van marmer

Een ronde marmeren eettafel straalt nog net iets meer luxe uit dan een marmeren tafel. Het ronde tafelblad in combinatie met de strakke vormgeving en elegantie zorgen voor een totaal plaatje. Kom gezellig met vrienden en familie samen bij elkaar en verzamel je rond de eettafel! Het voordeel van een ronde eettafel is dat je elkaar aankijkt en het een gezellige sfeer creëert.

Marmeren tafel kopen bij Eijerkamp

Bij het kopen van een marmeren eettafel is het belangrijk met een aantal punten rekening te houden: de afmetingen, de hoogte van de eetkamerstoelen en de vorm van de eetkamertafel. Wil je uitleg en advies hierover krijgen? Tijdens een persoonlijk interieuradvies brengt een expert jouw woonwensen in kaart. Kom langs in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal: bekijk en ontdek alle mogelijkheden van marmeren eettafels!

Lees meer