Skip to content

Visgraat eettafels In elke woonstijl & ieder budget

Ontdek alle visgraat eettafels in onze winkels & online. Met interieuradvies van onze experts.

Visgraat eettafels bij Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
  • Snel leverbaar 0
  • merk 0
  • kleur 0
  • materiaal 0
  • vorm 0
  • woonstijl 0
  • prijs 0
  • type 1
  • formaat 0
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

De ideale eettafel Voor jouw woonwensen

De eettafel is de plek voor eten, tafelen en werken. Kies je rond, rechthoekig of uitschuifbaar? Onze interieuradviseurs adviseren je graag!

maak afspraak

Snel in huis Ruim 75 voorraad tafels

Snel je nieuwe eettafel in huis? Ruim 75 eettafels zijn op voorraad in onze Eijerkamp woonwinkels in Zutphen & Veenendaal en online! In elke woonstijl & ieder budget.

shop nu
Voorraad eettafels Eijerkamp

Visgraat eettafel

Een visgraat tafel kenmerkt zich door een tafelblad met een vissengraat patroon, waarbij de lijnen schuin en haaks op elkaar staan. Deze stijlvolle uitvoering zorgt voor sfeer in de eetkamer en maakt de woonruimte groter. De trend van het visgraat patroon werd al gebruikt bij het leggen van vloeren, maar komt steeds vaker terug in het interieur, bijvoorbeeld bij tafels, muurtegels en behang. Het eigenzinnige patroon zorgt voor net dat extra tintje elegantie.

Ronde, zwarte en ovale eettafels met visgraat tafelblad

Eetkamertafels met een visgraat tafelblad bieden talloze mogelijkheden op het gebied van kleur en vorm. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een sfeervolle tafel waarbij je gezellig bij elkaar zit? Dan is wellicht een ronde visgraat tafel wat voor jou! Bij ovale eettafels met een visgraat tafelblad zit je gezellig bij elkaar én kun je voldoende eetkamerstoelen kwijt: perfect voor als je visite over hebt! Naast de vorm van de tafel kan een visgraat tafel in talloze kleuren uitgevoerd worden. Zo is een zwarte visgraat tafel goed te combineren met diverse eetkamerstoelen én straalt de eettafel schoonheid uit.

Waarmee combineer ik een visgraat tafel?

Een visgraat eettafel heeft een uitgesproken tafelblad. Tip: combineer dit patroon met meubels met een rustige uitstraling, bijvoorbeeld met effen eetkamerstoelen. Zo behoud je rust en sfeer in de eetkamer. Onder een visgraat tafel kunnen diverse tafelpoten worden bevestigd, denk aan een X- of U-poot: de combinaties zijn eindeloos. Bij Eijerkamp kun je terecht voor alle mogelijkheden omtrent visgraat eettafels. Handige onderhoudstip: een visgraat tafel is behandeld met lak of olie, dus gebruik geen bijtende schoonmaakmiddelen, maar een natte doek.

Een visgraat eettafel kopen bij Eijerkamp

Bij Eijerkamp vind je een divers aanbod visgraat tafels, waarbij de mogelijkheden oneindig zijn. Kies uit een ovale eettafel met visgraat of een zwarte visgraat tafel: voor iedereen wat wils! Kom je er zelf niet helemaal uit? Tijdens een persoonlijk interieuradvies laat een deskundige adviseur alle opties zien waarbij er rekening wordt gehouden met jouw woonwensen en budget. Kom langs in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal of bekijk het aanbod visgraat eettafels online!

Lees meer