Skip to content
Eijerkamp Collectie Steel Wandtafel
Eijerkamp Collectie Steel Wandtafel
Vanaf 1227.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Steel Wandtafel
1/1
Item 1 of 1

Eijerkamp Collectie Steel Wandtafel

Vanaf 1227.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Steel Wandtafel

De Steel wandtafel uit de Eijerkamp collectie is een stoere toevoeging aan het interieur. De getoonde versie beschikt over twee planken waar accessoires tentoon kunnen worden gesteld. De bladen van de wandtafel zijn gemaakt van zwart eikenhout en rusten op een rank zwart metalen onderstel. Plaats Steel tegen de muur of achter bank, overal komt hij tot zijn recht.

Naast getoonde uitvoering is wandtafel Steel volledig naar eigen wens samen te stellen. Kom langs in onze woonwinkels en ontdek de mogelijkheden van de Steel wandtafel uit de Eijerkamp collectie in Zutphen en Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1653917
Breedte 140 cm
Hoogte 75 cm
Diepte 35 cm
Materiaal Eiken Hout, Staal
Kleur Black Sky
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer