Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Eijerkamp Collectie Tree Vloerlamp
Eijerkamp Collectie Tree Vloerlamp
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Tree Vloerlamp
1/4
Item 1 of 4

Eijerkamp Collectie Tree Vloerlamp

Levertijd: 3-4 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Tree Vloerlamp

De Tree vloerlamp uit de Eijerkamp collectie is een elegante en stijlvolle verschijning in het interieur! Het statief van de lamp is gemaakt van zwart metaal en voorzien van twee fittingen in koperkleur voor een chique touch. De vloerlamp is goed te combineren in verschillende woonstijlen. Deze lamp heeft twee E27 fittingen, met een maximum van 60 watt, en wordt geleverd zonder lichtbronnen.

Shop vloerlamp Tree uit onze Eijerkamp collectie in onze woonwinkel Zutphen of shop de getoonde uitvoering direct online!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1653704
Hoogte 152 cm
Materiaal Metaal
Kleur Zwart, Koper
Fitting E27
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Industrieel
Barcode 8719075187470
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer