Skip to content

Eleonora tv-meubels

Ontdek de complete Eleonora collectie tv-meubels in onze winkels. Met persoonlijk advies van onze merk experts.

Eleonora TV-meubels
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Praktisch en stijlvol: tv-meubels uit de collectie van Eleonora

Door de ruime keuze uit met zorg gekozen materialen, kleuren en afmetingen passen de kasten van Eleonora in iedere woonstijl. De missie om mensen te verwonderen, inspireren en verblijden met de nieuwste meubels maakt dat de collectie van Eleonora aansluit op de nieuwste trends en van hoogwaardige kwaliteit is. Inspiratie opdoen? Ontdek de complete collectie nu online op Eijerkamp.nl of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

Eleonora tv-kasten voor ieder interieur

Van robuust, volumineus tv-meubel in zwart afgewerkt hout tot een zweven tv-meubel vervaardigd uit mangohout: dankzij de ruime collectie en keuze uit diverse kleuren en materialen passen de kasten van Eleonora in elke woonstijl. Combineer jouw favoriet met Eleonora bijzettafels, fauteuils, salontafels en meer om een stijlvol geheel te creëren in de woonkamer!

Tv-meubels van Eleonora in diverse uitvoeringen

In de collectie van Eleonora vind je tv-kasten aansluitend op ieders woonwensen en woonstijl. Van robuust tv-dressoir met deurtjes zonder onderstel tot aan een speels exemplaar op hoge, ranke pootjes met open vakken om je favoriete woonaccessoires in tentoon te stellen. Iedere tv-kast heeft een eigen, unieke uitstraling en brengt een andere sfeer in de woonruimte.

Shop Eleonora tv-kasten bij Eijerkamp

Benieuwd naar de complete collectie? Kom langs in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Onze Eijerkamp adviseurs helpen je graag met een persoonlijk interieuradvies bij het kiezen van het Eleonora tv-meubeltje dat perfect aansluit op je woonwensen en interieur. Ontdek Eleonora nu bij Eijerkamp!

Lees meer