Skip to content
Evidence Brisa Bank
Evidence Brisa Bank
Vanaf 2860.-
Vergroten
  • Evidence Brisa Bank
1/13
Item 1 of 13

Evidence Brisa Bank

Vanaf 2860.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Evidence Brisa Bank

Comfortabel met een subliem design: bank Brisa uit de collectie van Évidence. Zitbank Brisa is ontworpen in 2019 door Frans Schrofer, kenmerkend voor zijn ontwerpen is: een elegant lijnenspel en slanke proporties. Brisa is volledig naar eigen wens samen te stellen. Kies uit diverse stof- en leersoorten, zithoogtes, zitdieptes en eventuele hoofdsteunen. Programma Brisa kan uitgevoerd worden in de volgende modellen: fauteuil, banken, aanbouwprogramma en een poef. Zo is er altijd genoeg keuze!

Ontdek de mogelijkheden van bank Brisa uit de collectie van Évidence in onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1630463
Breedte 171 cm
Hoogte 85 cm
Zitdiepte 45 cm
Materiaal Stof
Kleur Blue
Merk Evidence
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer uit de Brisa serie Bekijk ook Meer uit deze serie
Meer van dit merk Evidence Meer van dit merk
Bekijk alles van Evidence