Skip to content
Vergroten
  • Foscarini Twiggy Vloerlamp
1/7
Item 1 of 7

Foscarini Twiggy Vloerlamp

Levertijd: 3-4 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Foscarini Twiggy Vloerlamp

Een iconisch ontwerp: vloerlamp Twiggy van Foscarini. Twiggy is een ontwerp van ontwerper Marc Salder (1946) en wordt gekenmerkt door zijn minimalistische vormgeving. Met dank aan de verlengstukken is de lamp in hoogte verstelbaar. Om een goede balans te garanderen, is Twiggy voorzien van contragewichten. 

Vloerlamp Twiggy is vervaardigd uit een combinatie van gecoat glasvezel, metaal en aluminium en uitgevoerd met een dimmer om de lichtintensiteit naar wens af te regelen. Naast getoonde uitvoering in Greige is deze design vloerlamp verkrijgbaar in diverse andere kleuren.

Shop vloerlamp Twiggy van Foscarini nu online of bezoek onze woonwinkel in Zutphen.

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1573052
Breedte 170 cm
Hoogte 195 cm
Materiaal Metaal
Kleur Greige
Merk Foscarini
Woonstijl Design, Klassiek, Retro
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen