gratis verzending vanaf € 500
Functionals Lloyd Eetkamerbank
Functionals Lloyd Eetkamerbank
Vergroten
  • Functionals Lloyd Eetkamerbank
1/4
Item 1 of 4

Functionals Lloyd Eetkamerbank

Levertijd: 5-6 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Functionals Lloyd Eetkamerbank

Eetkamerbank Lloyd van Functionals is oorspronkelijk ontworpen voor het avant-garde Lloyd Hotel & Culturele Ambassade in Amsterdam door designer Christoph Seyferth. Als je hier op bezoek gaat zal je de Lloyd tafels tegenkomen in de hotelkamers, gemeenschappelijke ruimtes en ze bevinden zich tevens in het restaurant. Eetkamerbank Lloyd is vervaardigd uit slechts één materiaal: staal.

De opening van het hotel vond plaats in 2004. Sinds die tijd wordt eetkamerbank Lloyd beschouwd als een voorbeeld van een slim Nederlands ontwerp. De bank wordt gekenmerkt als veelzijdig, stevig en poëtisch. De vier poten van de bank blijven altijd gelijk staan, zelfs als de ondergrond ongelijk is.

Eetkamerbank Lloyd redt zich prima alleen. Plaats hem bijvoorbeeld in de hal of in de badkamer. Hierdoor is de eetkamerbank erg stabiel. De kunststof doppen onder de poten van de bank beschermen de vloer tegen krassen.

Eetkamerbank Lloyd van Functionals is verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Tevens is er ook een bijpassende eettafel in de collectie.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1597462
Breedte 200 cm
Hoogte 76 cm
Diepte 90 cm
Materiaal Staal
Kleur wit
Merk Functionals
Woonstijl  Modern
Barcode 8713147958227
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer