Skip to content

Bart & Iris Hoekwoning in Nootdorp

Bart en Iris wonen sinds kort samen in het ouderlijk huis van Iris. Na het overlijden van haar moeder, heeft het jonge stel hun appartement verruild voor deze hoekwoning in Nootdorp. Na een heftige periode willen Bart en Iris dolgraag een nieuwe start maken in de voor hen zo bijzondere woning. Maar ze weten, mede door het grote smaakverschil tussen de twee, niet waar te beginnen. Iris haar woonstijl is kleurrijk maar opgeruimd, Bart daarentegen houdt van industrieel en donker en met zijn ‘More is More’ motto ziet hij het huis het liefst vol met allerhande decoratie en accessoires. Een mooie klus voor Frans, die de twee woonstijlen bij elkaar brengt en een heerlijk nieuw thuis creëert.

Vierkante woonruimte Alle woonfuncties binnen handbereik

In de vierkante woonruimte van Bart en Iris zijn alle woonfuncties binnen handbereik. Om het ruimtelijke gevoel te behouden kiest Frans voor royale meubels die toch rank en luchtig ogen. De elementenbank staat op hoge poten én dankzij het open gedeelte tussen de verschillende elementen is letterlijk lucht gecreëerd. De organisch gevormde eettafel in onderhoudsarm Fenix wordt omarmd door ranke design kuipstoelen en verschillende poefjes voor meer dan voldoende zitruimte voor gezellige avonden tafelen met vrienden en familie. De maatwerk wandkast, naar wens samen te stellen in onze woonwinkels, brengt één van hun grootste woonwensen vervulling: voldoende opbergruimte én een pronkplek voor dierbare accessoires.

vtwonen make-over 1 najaar 2022
Interieuradvies vtwonen make-overs

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels creëren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
vtwonen make-over 1 najaar 2022
vtwonen make-over 1 najaar 2022
vtwonen make-over 1 najaar 2022

Accessoires, karpetten & meer!

Alle accessoires en het vloerkleed uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

vtwonen make-over 1 najaar 2022
vtwonen make-over 1 najaar 2022
vtwonen make-over 1 najaar 2022
Kleurenpalet
 • Flexa Worthy Clay
  Flexa
  Worthy Clay
 • Eijffinger Canvas 313500
  Eijffinger
  Canvas 313500
 • Eijffinger Canvas 313506
  Eijffinger
  Canvas 313506
 • Eijffinger Canvas 313509
  Eijffinger
  Canvas 313509

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp