Skip to content

vtwonen make-over 11 najaar 2022

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Roy & Judith Jaren '30 huis in Lisse

Roy en Judith wonen samen met hun drie kinderen in een jaren ’30 huis in het Zuid-Hollandse Lisse. Acht jaar geleden zijn ze in het huis gaan wonen en begonnen met verbouwen. Helaas krijgen ze het op de benedenverdieping maar niet goed voor elkaar en blijven ze bezig met verbouwen. Zo is de keuken erg gedateerd en zijn ze niet tevreden met de vloer, welke ze al drie keer hebben geschilderd. Daarbij heeft het stel nogal uiteenlopende woonsmaken: veel woonproblemen waardoor het creëren van het perfecte interieur verre van makkelijk is! Aan vtwonen stylist Fietje de uitdaging om een thuis te creëren waar beide tevreden mee zijn!

Zeeën van ruimte En een perfecte mix van woonstijlen

Roy zijn smaak is te omschrijven als landelijk en industrieel met stoere en natuurlijke elementen zoals leer en hout en donkere kleuren. Judith geeft juist de voorkeur aan licht. Ze houdt van beachy vibes, met warme kleuren, zachte stoffen en natuurlijke toevoegingen zoals hout en planten. Fietje heeft de perfecte mix samengesteld tussen de twee stijlen: een lichte basis met donkere, stoere accessoires zoals leren zitkussens. In de zithoek kiest Fietje voor een compacte lichtgrijze 3-zitsbank en een draaifauteuil in teddy stof, gecombineerd met twee bijzettafels. Ook de geliefde woonkeuken van Judith heeft een metamorfose gehad met een grote houten eettafel, omringd door stoelen én een eetkamerbank; perfect voor de kookclub van Judith!

vtwonen make-over 11 najaar 2022
Interieuradvies vtwonen make-overs

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels creëren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
vtwonen make-over 11 najaar 2022
vtwonen make-over 11 najaar 2022
vtwonen make-over 11 najaar 2022

Accessoires, karpetten & meer!

Alle accessoires en het vloerkleed uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Kleurenpalet
 • Flexa Sandy Beach
  Flexa
  Sandy Beach
 • Flexa Worthy Clay
  Flexa
  Worthy Clay
 • Flexa Zandsteenbruin
  Flexa
  Zandsteenbruin
 • Flexa Epic Mud
  Flexa
  Epic Mud
vtwonen make-over 11 najaar 2022
vtwonen make-over 11 najaar 2022
vtwonen make-over 11 najaar 2022

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp