Skip to content

vtwonen make-over 15 najaar 2021

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Monique & Jordy Jaren '30 huis in Bakkum

Jordy en Monique wonen samen met hun dochter in een oude middelbare school in Bakkum. Extra leuk: het is het oude geschiedenislokaal waar Jordy vroeger zijn lessen volgde. De school staat middenin het groen en wordt omringd door een grote tuin: een droomhuis! Hoewel het huis dus een droomhuis is, laat het interieur te wensen over. De grote open ruimte van de woonkamer is waar ze in eerste instantie verliefd op worden, maar lijkt nu het struikelblok. Hoe maak je zo’n grote ruimte sfeervol?

Rustige basis met ware statements In woonstijl Cosy Loft

Het grote woonoppervlak is niet de enige uitdaging voor Monique en Jordy. Het stel heeft ideeën genoeg, maar keuzes maken én lef tonen durven ze niet. Daarnaast liggen de woonsmaken van de twee ook niet op één lijn: zij houdt van de zachte en verfijnde Japandi stijl gecombineerd met iconische designklassiekers en een tropisch tintje. Hij daarentegen houdt van een moderne Bali-stijl, primaire kleuren en een mix van materialen. vtwonen stylist Frans gaat de uitdaging aan en combineert de woonstijlen van het stel in een rustige basis met een paar flinke statements in de woonstijl Cosy Loft. Een royale hoekbank met zachte ronde vormen én ronde eettafel doorbreken de strakke lijnen van de grote ruimte. Accenten in primaire tinten geven dit oude klaslokaal pit!

vtwonen make-over 15 najaar 2021

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
vtwonen make-over 15 najaar 2021
vtwonen make-over 15 najaar 2021
vtwonen make-over 15 najaar 2021

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER!

Alle accessoires en het vloerkleed uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Tuinkamer als inspirerend thuiswerkatelier

vtwonen stylist Frans verrast ondernemers Jordy en Monique met een aluminium taupekleurige tuinkamer van Verasol. Middenin het groen creëert hij een inspirerend thuisatelier én fijne loungehoek waar het stel kan werken en ontspannen. Dankzij het vele glas kunnen de twee hier het hele jaar rond genieten van het moois dat de natuur te bieden heeft en zich even terugtrekken in een rustige omgeving. Op zonnige zomerdagen schuif je de glazen schuifwand gemakkelijk open om de zon binnen te laten, in de winter is het heerlijk warm achter én onder het glas. Dat wordt genieten!

bekijk Verasol profiline alle Verasol tuinkamers
vtwonen make-over 15 najaar 2021
vtwonen make-over 15 najaar 2021
vtwonen make-over 15 najaar 2021
vtwonen make-over 15 najaar 2021
Kleurenpalet
 • Flexa Worthy Clay
  Flexa
  Worthy Clay
 • Flexa Saliegroen
  Flexa
  Saliegroen
 • Decolegno Okobo S158
  Decolegno
  Okobo S158
 • Decolegno Cleaf FB02
  Decolegno
  Cleaf FB02

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp