Skip to content

vtwonen make-over 4 najaar 2022

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

aflevering 4 najaar 2022
aflevering 4 najaar 2022

Annemarie & Harold Hoekwoning in IJmuiden

Samen met hun twee dochters wonen Harold en Annemarie op een mooie plek vlakbij de duinen in IJmuiden. Maar het interieur van hun moderne nieuwbouwhuis? Dat straalt weinig warmte uit. Harold heeft zelf een wandmeubel gemaakt, waardoor schuiven met de indeling ineens onmogelijk lijkt geworden. Een ander woonprobleem: het grote smaakverschil tussen de twee. vtwonen stylist Liza schiet te hulp. Zij brengt de woonsmaken van het stel bij elkaar én vindt de perfecte indeling voor de grote woonruimte.

Ziteiland & eethoek op maat In woonstijl Casa Ocean

Liza dompelt het interieur van Annemarie & Harold samen in woonstijl Casa Ocean: een knipoog naar hun woonplek vlakbij zee. Vergrijsde blauwtinten van de zee worden gecombineerd met zachte beige zandtinten. In de woonkamer creëert ze een groot ziteiland met gecapitonneerde beige elementenbank én schapenzachte designfauteuil. De maatwerk eettafel is een verlengde van de woonkeuken en wordt omarmd door comfy designstoelen. Daarmee maakt ze alle woonfuncties in dit nieuwe interieur comfortabel én eigentijds.

aflevering 4 najaar 2022
Interieuradvies vtwonen make-overs

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels creëren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
aflevering 4 najaar 2022
aflevering 4 najaar 2022
aflevering 4 najaar 2022

Accessoires, karpetten & meer!

Alle accessoires en het vloerkleed uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

aflevering 4 najaar 2022
aflevering 4 najaar 2022
aflevering 4 najaar 2022
Kleurenpalet
  • Flexa Sandy Beach
    Flexa
    Sandy Beach
  • Flexa Denim Drift
    Flexa
    Denim Drift

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp