Skip to content

vtwonen make-over 5 najaar 2022

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Benno & Melanie Herenhuis in Rotterdam

Samen met hun twee zoons wonen Benno en Melanie in een statig herenhuis uit 1919 in Rotterdam. In eerste instantie was de woning hun huurhuis en hebben ze er weinig veranderingen doorgevoerd, maar nu zijn ze de trotste eigenaren geworden is het tijd om het huis écht aan te pakken. Klinkt makkelijk, maar dat is het niet. De grote lange woonruimte, met ook nog eens een hoogteverschil, maakt het vinden van de juiste indeling een flinke uitdaging. Tel daar een flink smaakverschil bij op en een woonprobleem is ontstaan. Aan vtwonen stylist Frans de schone taak om de wensen van het stel samen te brengen in een interieur waarin iedereen zich thuis voelt.

vtwonen make-over 5 najaar 2022

Woonstijlen in de mix Met een touch of gold

Melanie is dol op een bonte verzameling van vrolijke kleuren en een mengelmoes van retro tot chique en alles daartussen. Benno daarentegen houdt van modern design, natuurlijke kleurtinten en ziet alles het liefst zo wit en rustig mogelijk. Frans weet de perfecte balans te vinden tussen beiden en creëert een thuis met elementen voor hem én haar. Het resultaat is een modern familiehuis in warme woonsferen. In de zithoek is de ronde bank de blikvanger en plek om heerlijk te relaxen. De lange eettafel wordt omringd door comfortabele stoelen voor urenlang tafelplezier.

vtwonen make-over 5 najaar 2022
Interieuradvies vtwonen make-overs

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels creëren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
vtwonen make-over 5 najaar 2022
vtwonen make-over 5 najaar 2022
vtwonen make-over 5 najaar 2022

Accessoires, karpetten & meer!

Alle accessoires en het vloerkleed uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

vtwonen make-over 5 najaar 2022
vtwonen make-over 5 najaar 2022
vtwonen make-over 5 najaar 2022
Kleurenpalet
 • Flexa Bloesemwit
  Flexa
  Bloesemwit
 • Flexa Tender Clay
  Flexa
  Tender Clay
 • Flexa Sandy Beach
  Flexa
  Sandy Beach
 • Flexa Fine Cream
  Flexa
  Fine Cream
 • Eijffinger 313571
  Eijffinger
  313571

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp