Skip to content

vtwonen make-over 6 najaar 2022

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Michel & Kelly Tussenwoning in Ede

Michel en Kelly wonen, samen met twee zoons, in een nieuwbouw tussenwoning in Ede. Met de woning zijn ze blij, met de indeling én inrichting een stuk minder. De keuken is destijds in het midden van de ruimte geplaatst, maar dat blijkt nu het grootste woonprobleem te zijn. Daarnaast mist het multiculturele gezin de invloeden van hun roots: zij heeft een Indische achtergrond, hij een Surinaams/Javaanse achtergrond. Aan vtwonen stylist Marianne de schone taak om de wensen van het stel terug te laten komen in hun huis: een warm gezinshuis waar hun beide woonsmaken terugkomen én een logische indeling.

Logische indeling van de ruimte Met woonstijlen in de mix

De woonstijlen van Michel en Kelly verschillen als dag en nacht. Hij is dol op de less is more Scandinavisch woonstijl met een toefje industrieel én een tropische knipoog. Kelly daarentegen kan het niet gek genoeg. Goud, glitter, panterprint en marmer: ze maakt er het liefst één bonte mix van. Marianne laat beide woonstijlen samensmelten. De basis van het interieur wordt rustig met her en der een gouden statement voor haar en een donkere muur voor hem. De zithoek is een ultieme relaxplek met heerlijke plofbank. De ronde eettafel is compact maar biedt met de eetkamerbank en stoelen voldoende ruimte om heerlijk te tafelen!

vtwonen make-over 6 najaar 2022
Interieuradvies vtwonen make-overs

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels creëren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
vtwonen make-over 6 najaar 2022
vtwonen make-over 6 najaar 2022
vtwonen make-over 6 najaar 2022

Accessoires, karpetten & meer!

Alle accessoires en het vloerkleed uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

vtwonen make-over 6 najaar 2022
vtwonen make-over 6 najaar 2022
vtwonen make-over 6 najaar 2022
Kleurenpalet
 • Flexa Urban Taupe
  Flexa
  Urban Taupe
 • Flexa Airy Foliage
  Flexa
  Airy Foliage
 • Flexa Soothing Moss
  Flexa
  Soothing Moss
 • Eijffinger 309095
  Eijffinger
  309095
 • Eijffinger 317404
  Eijffinger
  Oasis
 • Eijffinger Skin
  Eijffinger
  Skin

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp