Skip to content

vtwonen Stijl Studio Hidden Lodge

Een verstild palet van indringende cloudy greiges en pure, natuurlijke materialen als vilt, wol, linnen, leer, hout en metaal komen samen in vtwonen Stijl Studio Hidden Lodge, gezien op tv. Met slimme maatwerk woonoplossingen komen wonen, eten, slapen én thuiswerken samen op vijftig vierkante meter!

Intrigerende stijlenmix Modern meets klassiek

vtwonen Stijl Studio Hidden Lodge kenmerkt zich door een intrigerende mix van uiteenlopende woonstijlen die verrassend goed samen gaan. Dankzij het uitgebalanceerde kleurenpalet dat in de Lodge is doorgevoerd, worden alle stijlelementen hiermee met elkaar verbonden. Simplistische ontwerpen met klassieken invloeden en robuuste meubels gaan in de mix met meer sobere items. Allemaal hebben ze één ding gemeen: ze passen naadloos binnen het cloudy kleurenpalet en vormen zo een perfect kloppend geheel.

Van lounge naar diner Ruimte voor alle woonfuncties

Op slechts vijftig vierkante meter is in de Hidden Lodge ruimte voor alle woonfuncties dankzij de efficiënte indeling. De comfy loungebank staat als in een klassieke opstelling tegenover twee fauteuils waardoor alle ruimte ontstaat voor een gezellig samenzijn. Achter de royale zithoek gaat een ruime eethoek schuil. De organisch gevormde eettafel met natuurlijke nerftekening in het tafelblad is het stralend middelpunt en wordt omringd door Dutch Design eetkamerstoelen én wandkast met extra zitplaatsen in de nis. De twee slanke wandtafels gebruik je precies zoals ze passen bij jouw woonwensen: als bureau, kinderhoek of hobbyplek.

Flexibele modulaire maatwerk kast

Wanneer het woonoppervlak beperkt is, zoals in de vijftig vierkante meter grote Hidden Lodge, wil je de ruimte optimaal benutten. Door te kiezen voor slimme maatwerk woonoplossingen creëer je optische rust, ruimte en verbinding. De flexibele wandkast in massief hout lijkt op het eerste oog een vaste wandkast, maar niets is minder waar. De verschillende elementen zijn individueel te verplaatsen. Zo kun je blijven spelen met de indeling. Een kast en bankje omwisselen? Geen enkel probleem!

Master bedroom Met XXL Dock Four hoofdbord

Achter de doe-het-zelf roomdivider bevindt zich het slaapvertrek van de Hidden Lodge met achter het bed een op maat gemaakt hoofdbord, samengesteld met stylepads van Dock Four. Uitgevoerd in zwart Pompeï vegan leer en voorzien van handige opties: dankzij geïntegreerde stopcontacten sluit je nachtlampjes en je telefoonoplader eenvoudig aan en werk je snoeren uit het zicht weg.

meer info

Interieuradvies inspired by Frans Uyterlinde

Onze interieuradviseurs, getraind en geïnspireerd door Frans Uyterlinde, staan klaar om jou te adviseren in een persoonlijk interieuradvies. Waar ze samen jouw droominterieur creëren.

Maak afspraak

Cloudy & warm: indringende kleuren en pure materialen

Een palet van indringende greiges, zwarte tonen, antraciet en lichtgrijze tinten zijn de verbindende factor in vtwonen Stijl Studio Hidden Lodge. Rondom zijn de wanden geschilderd in de nieuwe kleur Soho van het duurzame LAB paint verf met een DIY ruwe betonlook om het lodge gevoel te vergroten. De kunstwerken van Werk aan de Muur, speciaal voor jou met 10% korting, verbinden de verschillende woonfuncties van deze compacte lodge van vijftig vierkante meter met elkaar. Op de vloer een PVC vloer in hongaarse punt met Sunkissed look.

8 vtwonen Stijl Studio's exclusief bij Eijerkamp

Ontdek alle vtwonen Stijl Studio’s exclusief bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal. Laat je inspireren door de nieuwste wooncollecties, kleuren, materialen en woontrends en neem een kijkje in vtwonen Stijl Studio Hidden Lodge en de andere vtwonen Stijl Studio’s uit het tv-programma vtwonen ‘weer verliefd op je huis’, elke zondagavond bij SBS6.

winkels & openingstijden bekijk alle vtwonen Stijl Studio's
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp