Skip to content
HAY CPH30 Eettafel
HAY CPH30 Eettafel
Vergroten
  • HAY CPH30 Eettafel
1/9
Item 1 of 9

HAY CPH30 Eettafel

Levertijd: 5-6 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over HAY CPH30 Eettafel

De HAY CPH30 eetkamertafel uit de Copenhague serie is oorspronkelijk ontworpen door Erwan en Ronan Bouroullec voor de Universiteit van Kopenhagen. De ontwerpers hebben geprobeerd een reeks schoolse meubels te ontwerpen, die in vorm en identiteit doen denken aan vroeger. In het ontwerp van de CPH30 eetkamertafel van HAY speelt eenvoud en gebruiksgemak een duidelijk rol.

Getoond model heeft een lengte van 200 cm met een grijs tafelblad en mat gelakt eiken onderstel. De eettafel kenmerkt zich door de slanke, schuine poten. Hierdoor is het model CPH30 zeer geschikt als eetkamertafel of bijvoorbeeld in een conferentie kamer. De tafel is tevens verkrijgbaar in eiken gezeept of eiken zwart gebeitst. Het tafelblad van de HAY CPH30 kun je naar wens laten uitvoeren in eiken fineer of met een toplaag in diverse kleuren linoleum zoals: zwart, grijs, groen, en off-white. Daarnaast behoort ook een uitschuifbare eettafel tot de mogelijkheden van CPH30. 

De Copenhague collectie van HAY bestaat uit een houten stoel, barkruk en verschillende tafels, klassiek schoolmeubilair in een modern jasje. Kenmerkend voor deze collectie meubels zijn de strakke lijnen, natuurlijke materialen en de lichte uitstraling.

Bestel online én ontdek eetkamertafel HAY CPH30 ook in onze HAY Stores in Zutphen & Veenendaal!

HAY CPH30 Eettafel
HAY CPH30 Eettafel