Skip to content
Henders en Hazel Jardin Bijzettafel
Henders en Hazel Jardin Bijzettafel
Vergroten
  • Henders en Hazel Jardin Bijzettafel
1/4
Item 1 of 4

Henders en Hazel Jardin Bijzettafel

Levertijd: 1-2 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Henders en Hazel Jardin Bijzettafel

Bijzettafel Jardin van Henders en Hazel heeft een eigentijdse en landelijke uitstraling. De tafel is vervaardigd van eikenfineer en MDF en is verkrijgbaar in wit, zoals getoond model, enantraciet. De tafel is tevens verkrijgbaar met poten en heeft een niche voor tijdschriften en andere spullen. Combineer de tafel met andere meubels uit het Jardin woonprogramma voor een stijlvol geheel.

Shop bijzettafel Jardin van Henders en Hazel online en in onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 39906WIT
Breedte 60 cm
Hoogte 40 cm
Diepte 50 cm
Vorm Rechthoekig
Materiaal Hout, MDF
Materiaal tafelblad Hout
Kleur Railway Brown, wit
Kleur tafelblad Naturel
Merk Henders en Hazel
Woonstijl Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.