Skip to content
Henders en Hazel Metalo Opbergkast
Henders en Hazel Metalo Opbergkast
Vergroten
  • Henders en Hazel Metalo Opbergkast
1/5
Item 1 of 5

Henders en Hazel Metalo Opbergkast

Levertijd: meer dan 12 weken

Actie Henders & Hazel: tot 400.- shoptegoed cadeau

Krijg nu bij aankoop van nieuwe Henders & Hazel meubels in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal tot 400.- shoptegoed cadeau aan decoratie-artikelen van COCOmaison. Bij besteding van:

  • 1299.- tot 1998.- ontvang je 150.- COCOmaison shoptegoed;
  • 1999.- tot 2698.- ontvang je 225.- COCOmaison shoptegoed;
  • 2699.- tot 3498.- ontvang je 300.- COCOmaison shoptegoed;
  • vanaf 3499.- ontvang je 400.- COCOmaison shoptegoed.
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Henders en Hazel Metalo Opbergkast

Met bergkast Metalo van Henders en Hazel creëer je opbergruimte voor al je spullen. De kast is vervaardigd uit een combinatie van metaal en eikenhout fineer die voor een stoere uitstraling zorgt. Metalo bestaat uit grote deuren, lades en een niche met geïntegreerde ledverlichting. Hier show je je mooiste interieuraccessoires. Bestel bergkast Metalo van Henders en Hazel online en in onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1541774
Breedte 100 cm
Hoogte 200 cm
Diepte 42 cm
Materiaal Hout, Metaal
Kleur Railway Brown, Desert Black
Merk Henders en Hazel
Woonstijl Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer