Skip to content

Hofstede Raanhuis kasten

Ontdek de complete collectie Hofstede Raanhuis kasten in onze winkels. Met persoonlijk advies van onze merk experts.

Hofstede Raanhuis kasten bij Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
interieuradvies bij Eijerkamp

  Opbergen op maat: Hofstede Raanhuis kasten

  Gekenmerkt door ambacht en hoogwaardige materialen: de collectie maatwerk kasten van het Nederlandse merk Hofstede Raanhuis. De Nederlandse meubelfabriek uit Renkum produceert sinds 1913 een veelzijdige collectie maatwerk kasten van uitmuntende kwaliteit. En dankzij het gebruik van duurzame materialen gaan ze extra lang mee! Inspiratie opdoen? Bekijk de collectie online of kom langs in onze woonwinkels om alle mogelijkheden te ontdekken!

  Stel jouw Hofstede Raanhuis kast naar wens samen

  Dankzij de eindeloze mogelijkheden passen de kasten van Hofstede Raanhuis in ieder interieur. Alle opbergmeubels worden vervaardigd uit eikenhout en zijn in diverse natuurlijke houttinten af te werken. Ga voor een rustieke look of juist strak en glad. Eén ding is zeker: alle opbergmeubels zijn vervaardigd uit duurzaam en sterk materiaal, bevatten ambachtelijke details en hebben een hoogwaardige afwerking!

  Opbergers van Hofstede Raanhuis in diverse afmetingen

  Op zoek naar een stijlvolle wandkast, boekenkast of dressoir? Of een nieuw tv-meubel met handige opbergmogelijkheden? In de collectie van Hofstede Raanhuis vind je opbergmeubels in talloze afmetingen waardoor de kasten in ieder interieur passen en voor diverse doeleinden te componeren zijn. Meer van Hofstede Raanhuis? Bekijk ook eens de eettafels, banken en fauteuils van dit Nederlandse merk!

  Hofstede Raanhuis kasten bij Eijerkamp

  Laat je inspireren door de maatwerk meubels van Hofstede Raanhuis op Eijerkamp.nl of bekijk de collectie live in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Kom je er zelf niet uit? Onze Eijerkamp interieuradviseurs helpen je graag bij samenstellen van je favoriete Hofstede Raanhuis opbergmeubel in de gewenste kleuren, materialen, afwerkingen en afmetingen. Ontdek de bijzondere collectie van Hofstede Raanhuis nu bij Eijerkamp!

  Lees meer