Skip to content
Interstar 214-10 Wandcombinatie
Interstar 214-10 Wandcombinatie
Van 8482.- Voor 8195.-
Vergroten
  • Interstar 214-10 Wandcombinatie
1/3
Item 1 of 3

Interstar 214-10 Wandcombinatie

Van 8482.- Voor 8195.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Interstar 214-10 Wandcombinatie

Strak en modern zijn de opvallende eigenschappen van Interstar wandmeubel 214-10, die eenvoudig combineerbaar is met verschillende woonstijlen. Doordat de collectie is opgebouwd uit diverse losse kastdelen, kun je dit wandmeubel helemaal naar jouw eigen wensen samenstellen. Bepaal zelf de afmeting, kleur en afwerking, evenals de deuren of lades die je in het wandmeubel wilt hebben. Leverbaar in diverse materialen en in een prachtig kleurenpallet. Met behulp van ingebouwde sfeerverlichting, creëer je een extra dimensie. Kortom; je bent de ontwerper van jouw eigen unieke wandmeubel!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1592556
Breedte 295 cm
Hoogte 180 cm
Diepte 54,6 cm
Materiaal Massief Noten
Kleur Blondwit, Zwart, Bruin
Merk Interstar
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer