Skip to content
Interstar 217-04 Opbergkast
Interstar 217-04 Opbergkast
Vergroten
  • Interstar 217-04 Opbergkast
1/1
Item 1 of 1

Interstar 217-04 Opbergkast

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Interstar 217-04 Opbergkast

Tijdloos en functioneel design van Nederlandse bodem: de wandkasten van Interstar zijn van alle gemakken voorzien en bieden tal van opbergmogelijkheden om het interieur compleet te maken. De diverse losse kastelementen van Interstar maken het mogelijk een opberggelegenheid te creëren die volledig aansluit op de persoonlijke opberg- en interieurwensen.

Getoonde wandcombinatie bestaat uit een wandkast met twee deuren en een ingebouwde speaker. Zo worden opbergen en audio naadloos en onzichtbaar met elkaar gecombineerd.

Ontdek de vele mogelijkheden van de Interstar opbergsystemen in onze Kastenstudios in Zutphen en Veenendaal. Onze kastexperts helpen je graag met een persoonlijk advies op maat om een opbergmogelijkheid te creëren die perfect aansluit op de persoonlijke wensen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1604001
Breedte 360 cm
Hoogte 159 cm
Diepte 43 cm
Materiaal Eiken
Kleur grijs
Merk Interstar
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer