Skip to content
Interstar F215-50 Wandcombinatie
Interstar F215-50 Wandcombinatie
Prijs op aanvraag
Vergroten
  • Interstar F215-50 Wandcombinatie
1/2
Item 1 of 2

Interstar F215-50 Wandcombinatie

Prijs op aanvraag
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Interstar F215-50 Wandcombinatie

Wandkast F215-50 van Interstar is een veelzijdig modulair ontwerp dat volledig naar eigen wens te componeren is. De basis van het ontwerp is tijdloos en functioneel. Door deze basis te complementeren met liggende delen, schuifdeuren en bijvoorbeeld een geïntegreerde elektrische haard ontstaat een wandvullend zwevend design meubel waarin diverse woonwensen samenkomen. 

De keuze voor Interstar staat gelijk aan een keuze uit duizend-en-één mogelijkheden. De staanders en liggers van de F215-50 wandkast zijn leverbaar in alle Interstar kleuren in diverse materialen: van gelakt MDF tot massief hout. Componeer een samenspel van kleuren, materialen en elementen om een volledig gepersonaliseerd ontwerp tot stand te laten komen. Onze kastenexperts vertellen graag over de mogelijkheden en ontwerpen samen met jou een kast op maat. Bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal en laat je adviseren en informeren.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1433931
Breedte 685.5 cm
Hoogte 204 cm
Diepte 43 cm
Materiaal Noten fineer
Kleur Naturel, Basalt
Merk Interstar
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer