Skip to content
Interstar S-315 Opbergkast
Interstar S-315 Opbergkast
Van 3057.- Voor 2795.-
Vergroten
  • Interstar S-315 Opbergkast
1/5
Item 1 of 5

Interstar S-315 Opbergkast

Van 3057.- Voor 2795.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Interstar S-315 Opbergkast

Kast S315 van Interstar: een moderne opbergkast welke wordt gekenmerkt door zijn ranke uitstraling, strakke lijnen en luchtige karakter. Het moderne wandmeubel voorziet in uiteenlopende opbergwensen en is breed toepasbaar in vele interieurs door zijn simplistische en strakke vormgeving.

Interstar S315 maakt deel uit van het solitaire kastenprogramma van het kastenmerk en is volledig naar wens samen te stellen. Met de keuze uit diverse kleurcombinaties en optioneel toe te voegen onderstellen ontstaat een opbergmeubel dat naadloos op de persoonlijk opberg- en interieurwensen aansluit.

Ontdek de vele mogelijkheden van de Interstar opbergsystemen in onze Kastenstudios in Zutphen en Veenendaal. Onze kastexperts helpen je graag met een persoonlijk advies op maat om een opbergmogelijkheid te creëren die perfect aansluit op de persoonlijke wensen.

Interstar S-315 Opbergkast
Interstar S-315 Opbergkast