Skip to content

Kettnaker kledingkasten

Ontdek alle Kettnaker kledingkasten in onze winkel in Zutphen. Met persoonlijk advies van onze experts.

Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Kettnaker kledingkasten

Verrijk je slaapkamer met een innovatieve, exclusieve Kettnaker kledingkast van uitmuntende kwaliteit. Doordat de productie van het Duitse merk volledig in eigen handen is, produceert het merk met hoogwaardige fabricagetechnieken en nauwkeurig vakmanschap. Stel nu jouw Kettnaker kledingkast op maat samen bij Eijerkamp. Inspiratie opdoen? Ontdek de complete collectie in onze Slaap Experience Centers bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal of online op Eijerkamp.nl!

Componeer de perfecte Kettnaker kledingkast

Met de kledingkasten van Kettnaker creëer je eenvoudig een complete kast, perfect afgestemd op jouw woonwensen en interieur. De collectie bestaat uit verschillende series waaruit alle meubels zelf samen te stellen zijn in hoogte, breedte en diepte maar ook in kleuren, materialen en indeling. Van de deuren tot aan de inrichtingselementen en van de handgrepen tot de vorm: je kiest het allemaal zelf! Zo creëer je eenvoudig een speelse opstelling of juist een moderne, strakke vakkenkast. Het is maar net wat jij wenst!

Kettnaker kledingkast in glanzende lak, warm hout, stoer staal en diverse andere materialen

De systemen van Kettnaker zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren mat lak, hoogglans lak, mat en glanzend aan de achterkant gelakt glas. Maar ook materialen als eikenhout, aluminium, Fenix en meer zijn (bij veel kasten) mogelijk. Ga voor een kledingkast die rust uitstraalt met een exemplaar van licht hout of kies juist voor een speelse look door een royale kastenwand in diverse kleuren met deuren in verschillende groottes in jouw slaapkamer te plaatsen. Dankzij de vele mogelijkheden passen de meubels van Kettnaker in ieder interieur.

Diverse kledingkastsystemen met ieder hun eigen karakter

Ieder Kettnaker kastsysteem heeft haar eigen, unieke mogelijkheden en kenmerken. Ga bijvoorbeeld voor het multifunctionele systeem Alea. Met dit slaapkamermeubel creëer je met gemak een luxe, open kledingkast; royale inloopkast of klassieke garderobekast. En kies zelf de greeplijsten, lades, deuren, materialen, kleuren en meer. Ga je liever voor een kledingkast met schuifdeur? Dan voelt Flat zich helemaal thuis in jouw slaapkamer. Voor de royale slaapkamer is systeem Grip de perfecte match. Deze kast stel je namelijk samen in een afmeting tot vier meter. Zo heb je nooit meer te weinig opbergruimte! Combineer jouw Kettnaker kledingkast met een bed van Kettnaker om van jouw slaapkamer een luxe, samenhangende woonruimte te maken.

Kettnaker SOMA: modulair systeem met talloze mogelijkheden

Opvallend in de slaapkamercollectie van Kettnaker is kledingkastsysteem SOMA. Dit uiterst multifunctionele systeem biedt verschillende mogelijkheden om hem volledig naar eigen wensen samen te stellen. Kies uit diverse afmetingen en materialen als spiegels, glas, lak, aluminium en hout. Uniek aan deze kasten is dat de elementen bij elkaar gehouden worden door middel van krachtige magneten. Dit maak dat je de opstelling van dit modulaire systeem op ieder gewenst moment kunt veranderen en er nooit op uitgekeken raakt.

Kettnaker kledingkasten bij Eijerkamp

Laat je inspireren door de bijzondere Kettnaker kledingkasten op Eijerkamp.nl of ontdek de collectie live in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Advies nodig? Onze adviseurs helpen je tijdens een persoonlijk kastadvies graag bij samenstellen van de Kettnaker kledingkast op basis van jouw woonwensen en interieurstijl in de gewenste kleuren, materialen, afwerkingen en afmetingen. Ontdek alle mogelijkheden nu bij Eijerkamp!

Lees meer