Skip to content
Leolux Klaar Bijzettafel
Leolux Klaar Bijzettafel
Vergroten
  • Leolux Klaar Bijzettafel
1/4
Item 1 of 4

Leolux Klaar Bijzettafel

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Klaar Bijzettafel

Een eyecatcher pur sang: bijzettafel Klaar van Leolux. Ontstaan uit een samenwerking tussen de ontwerpers van Studio Truly Truly en het Nationaal Glasmuseum. Een unieke toevoeging aan het interieur, dankzij het ambachtelijk maakproces dat vooraf is gegaan. Iedere bijzettafel is met de mond geblazen. Hoewel het kleurenschema voor ieder item op dezelfde manier is vastgesteld, is het kleurverloop in iedere tafel dankzij het ambachtelijke proces uniek. 

Getoonde uitvoering bij bijzettafel Klaar is uitgevoerd in kleurencombinatie Mottle. De tafel, voorzien van een gravure die de samenwerking van Leolux en het Glasmuseum zichtbaar maakt, heeft een glasdikte variërend van 4 tot 10 mm. Doordat de tafel mondgeblazen is, is ieder exemplaar uniek en kunnen kleine putjes, krasjes en luchtbellen zichtbaar zijn. Naast deze kleurrijke variant is de tafel leverbaar in twee andere kleurtinten.

Bezoek onze Leolux Brandstores in Zutphen en Veenendaal om het ontwerp met eigen ogen te bekijken.

Leolux Klaar Bijzettafel
Leolux Klaar Bijzettafel