Skip to content
Leolux Liliom Bijzettafel
Leolux Liliom Bijzettafel
Vanaf 455.-
Vergroten
  • Leolux Liliom Bijzettafel
1/4
Item 1 of 4

Leolux Liliom Bijzettafel

Vanaf 455.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Liliom Bijzettafel

Met bijzettafel Liliom uit de collectie van het bekende interieurmerk Leolux haal je natuurlijke accenten in huis. De collectie bestaat uit diverse organisch gevormde tafels welke in 2010 ontworpen zijn door de Duitse designer Norbert Beck. Tijdens het ontwerpproces maakte hij gebruik van schaalmodellen, waarna de bijzondere details pas bij de ware grootte van het interieuritem werden toegevoegd. Door de verschillen in groottes zijn de tafeltjes gemakkelijk over elkaar heen te schuiven, om ruimte te besparen of voor een opgeruimde aanblik.

Bijzettafel Liliom is verkrijgbaar in zowel een driezijdige als een vierzijdige vorm, in de maten small of XL. Het tafelblad kan geleverd worden in diverse materialen, waaronder in lak, massief noten of eiken, of met een keramisch blad. De poten van de tafel kunnen worden vervaardigd uit chroom, satin chrome, lak of epoxy.

Laat je adviseren over bijzettafel Liliom in onze Leolux Select Store in Zutphen!

Leolux Liliom Bijzettafel
Leolux Liliom Bijzettafel