Skip to content
Leolux Kudo Two Fauteuil
Leolux Kudo Two Fauteuil
Vanaf 2215.-
Vergroten
  • Leolux Kudo Two Fauteuil
1/17
Item 1 of 17

Leolux Kudo Two Fauteuil

Vanaf 2215.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Kudo Two Fauteuil

Leolux Kudo fauteuil is een ontwerp van studio KaschKasch voor het Dutch Designmerk. Designers Florian Kallus en Sebastian Schneider kwamen voor hun eerste samenwerking met Leolux met een puur ontwerp, een slanke, comfortabele stoel die een lust is voor het oog. Zo smelten ontspanning en design samen met als resultaat: Kudo.

Loungefauteuil Kudo is voorzien van een riant kussen dat binnen de lijnen van de schaal geplaatst zijn. In de Kudo Two (met hoge rugleuning) zijn de zitschaal en het kussen ietwat hoger geplaatst dan in de lage fauteuil (Kudo One), waardoor de fauteuil zorgt voor meer ondersteuning in de rug. 

Fauteuil Kudo is volledig naar wens samen te stellen uit talloze stof- en leersoorten uit de Leolux collectie, of combineer beide materialen naar wens. De fauteuil kan zonder armleuning óf van gestoffeerde of eikenhouten armleuning worden voorzien. Standaard wordt de Kudo uitgevoerd met aluminium gepolijste stervoet. Een stervoet in epoxy, lak of een disc-onderstel in RVS, epoxy of lak zijn tegen meerprijs mogelijk. Tevens is een bijpassende poef verkrijgbaar.

Ervaar het comfort dat de Kudo fauteuil van Leolux te bieden heeft, in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal, of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Leolux Kudo Two Fauteuil
Leolux Kudo Two Fauteuil
Meer uit de Kudo serie Bekijk ook
Meer uit de Kudo serie Bekijk ook