Skip to content
Leolux Kudo One Fauteuil
Leolux Kudo One Fauteuil
Vanaf 2095.-
Vergroten
  • Leolux Kudo One Fauteuil
1/10
Item 1 of 10

Leolux Kudo One Fauteuil

Vanaf 2095.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Kudo One Fauteuil

Ontspannend en comfortabel zitcomfort komen samen in de Leolux Kudo fauteuil. Kudo is een ontwerp van Florian Kallus en Sebastian Schneider namens studio KaschKasch voor het Dutch Designmerk. Een slank ontwerp, voorzien van een riant kussen dat binnen de lijnen van de schaal geplaatst is. Bijzondere details zorgen ervoor dat je aangetrokken wordt om heerlijk te gaan zitten.

De simplistisch ontworpen loungefauteuil is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk met lage rugleuning (Kudo One) en een hogere rugleuning (Kudo Two). Bij de hoge uitvoering zijn de zitschaal en het kussen ietwat hoger geplaatst, waardoor de fauteuil zorgt voor meer ondersteuning in de rug. 

Fauteuil Kudo is volledig naar wens samen te stellen uit talloze stof- en leersoorten uit de Leolux collectie, of combineer beide materialen naar wens. De fauteuil kan zonder armleuning óf van gestoffeerde of eikenhouten armleuning worden voorzien. Standaard wordt de Kudo uitgevoerd met aluminium gepolijste stervoet. Een stervoet in epoxy, lak of een disc-onderstel in RVS, epoxy of lak zijn tegen meerprijs mogelijk. Tevens is een bijpassende poef verkrijgbaar.

Ervaar het comfort dat de Kudo fauteuil van Leolux te bieden heeft, in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal, of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Leolux Kudo One Fauteuil
Leolux Kudo One Fauteuil