Skip to content
Linteloo George Bank
Linteloo George Bank
Vanaf 4778.-
Vergroten
  • Linteloo George Bank
1/4
Item 1 of 4

Linteloo George Bank

Vanaf 4778.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Linteloo George Bank

Bank George van Linteloo: een ontwerp van ontwerper Jan te Lintelo (1954) voor het Nederlandse designmerk, geïnspireerd op de luxueuze levensstijl rond het idyllische Italiaanse Comomeer.

George wordt gekenmerkt door zijn moderne en luchtige uitstraling: het ranke onderstel wordt nagenoeg aan het oog onttrokken waardoor de bank lijkt te zweven in de ruimte. De royale volumineuze zitkussens en hoge rugkussens geven George een uitnodigend karakter en bieden tevens een subliem zitcomfort.

George is verkrijgbaar in diverse afmetingen en uit te voeren in diverse hoogwaardige stof- en leersoorten. Het hoge metalen onderstel is tevens uit te voeren in verschillende afwerkingen. Voor extra zitcomfort is George te complementeren met een bijpassende hocker. Ontdek de mogelijkheden van de George bank van Linteloo in onze woonwinkel in Zutphen!

Linteloo George Bank
Linteloo George Bank