Skip to content
Vergroten
  • Moooi Obon Bijzettafel
1/9
Item 1 of 9

Moooi Obon Bijzettafel

Levertijd: 3-4 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Moooi Obon Bijzettafel

Bijzettafel Obon: een ontwerp van de Italiaanse designer Simone Bonanni voor het toonaangevende designmerk Moooi. Het ontwerp van deze opvallende bijzettafel is geïnspireerd op, en een ode aan, het oeroude materiaal terracotta. Iedere bijzettafel uit de Obon collectie is met de hand vervaardigd uit keramiek en voorzien van een geglazuurd blad. Doordat de tafels volledig ambachtelijk worden gemaakt, is ieder exemplaar uniek. 

Naast getoonde uitvoering is bijzettafel Obon van Moooi verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren. Ontdek de mogelijkheden in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal of shop direct online!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1638598
Breedte 47 cm
Hoogte 46 cm
Lengte 47 cm
Materiaal Keramiek
Kleur Terracotta
Merk Moooi
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.