Skip to content
Vergroten
  • Pode Nihan Fauteuil
1/16
Item 1 of 16

Pode Nihan Fauteuil

Vanaf 1375.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Pode Nihan Fauteuil

Pode Nihan fauteuil is een creatie van designer Pascal Bosetti (1981), afgestudeerd als Master of Arts in Design en winnaar van diverse toonaangevende awards. In zijn ontwerpen staan emoties, vorm en functionaliteit centraal. Ook heeft Pascal Bosetti door zijn achtergrond van vakmanschap een passie voor materialen en de wijze waarop deze toegepast kunnen worden in een ontwerp.

Laidback en ontspan, het uitgangspunt van de designer voor het ontwerp van de Nihan fauteuil. Een prachtig organisch en vloeiend vormgegeven zitschaal gecombineerd met een frame voorzien van subtiele bochten. Vernieuwend detail: de onzichtbare verbinding tussen de rug en het frame.

Mogelijkheden
Nihan is leverbaar met een houten buitenschaal in de diverse Pode kleuren. Voor de bekleding heeft u keuze uit prachtige leersoorten en vele hoogwaardige stoffen, gecombineerd met een onderstel.

Kom proef zitten op de Nihan fauteuil in onze Pode brandstores in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1634427
Breedte 71 cm
Hoogte 75 cm
Vorm Rond
Zithoogte 40 cm
Zitdiepte 75 cm
Zitbreedte 71 cm
Materiaal Stof
Merk Pode
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de Nihan serie Bekijk ook Meer uit deze serie