Skip to content
QLIV Adjust Salontafel
QLIV Adjust Salontafel
Vanaf 1419.-
Vergroten
  • QLIV Adjust Salontafel
1/7
Item 1 of 7

QLIV Adjust Salontafel

Vanaf 1419.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over QLIV Adjust Salontafel

Ontdek salontafel Adjust van QLIV. Een vernuftig ontwerp van Nederlandse bodem. Zijn naam doet zijn functie al vermoeden: op innovatieve wijze zijn de afmetingen van deze salontafel aan te passen.

Salontafel Adjust is vervaardigd uit massief Frans eiken kernhout en af te werken in diverse kleuren. De tafel is verkrijgbaar vanaf een breedte van drie balken en naar wens uit te breiden met meer balken. Dankzij het schuifmechanisme is te spelen met de uitstraling van het ontwerp.

Ontdek salontafel Adjust van QLIV in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1522772
Breedte 43 cm
Hoogte 32 cm
Lengte 2 125 cm
Vorm Rechthoekig
Materiaal Eikenhout
Merk QLIV
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer