• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Eettafel Cross: een ontwerp van designer Carolina Wilcke (1980) voor het Nederlandse designmerk QLIV. Haar ontwerpen worden gekenmerkt door een subliem samenspel tussen functionaliteit en esthetiek. Cross wordt gekenmerkt als stoer en elegant en is geïnspireerd op de wereldberoemde art deco architectuur, zoals men die onder andere terugziet in het ontwerp van het Empire State Building in New York.

Cross heeft zijn naam te danken aan de solide gekruiste middenpoot van de tafel, welke is vervaardigd volgens innovatieve technieken. Waar de poot onder een tafel veelal rond is om kantelen tegen te gaan, is de tafelpoot van de Cross eettafel van QLIV in een kruis vormgegeven. Door het innovatieve binnenwerk van de poot wordt voorkomen dat de tafel instabiel is en gaat wankelen. Een technische doorbraak die het voor QLIV mogelijk heeft gemaakt een royale eettafel te ontwerpen waarbij geen kostbare ruimte verloren gaat door het plaatsen van vier tafelpoten.

Eetkamertafel Cross van QLIV is verkrijgbaar in een rechthoekige en ovalen variant en uit te voeren in diverse afwerkingen en maatvoeringen. Ontdek de mogelijkheden van deze Nederlandse designtafel in onze woonwinkel in Zutphen.

Kenmerken
Artikelnummer 1597164
Breedte 110 cm
Lengte 260 cm
Hoogte 75 cm
Kleur Naturel
Materiaal Eikenhout
Vorm Ovaal
Ruimte Eetkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk QLIV
Make-over vtwonen Aflevering 8 voorjaar 2020