• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Salontafel Adjust van QLIV is een functionele blikvanger in het interieur. De tafel is vervaardigd uit massief eikenhouten balken die verschuifbaar zijn. Hierdoor is de tafel eenvoudig in lengte én uitstraling aan te passen. Door alle balken bij elkaar te schuiven ontstaat een strak geheel, terwijl de tafel een speelse uitstraling krijgt door de balken van elkaar te schuiven. Zo varieert de breedte tussen 125 en 190 centimeter.

Salontafel Adjust is leverbaar vanaf een breedte met drie balken en tevens verkrijgbaar in diverse kleuren.

Kenmerken
Artikelnummer 1522772
Breedte 43 cm
Lengte 125/190 cm
Hoogte 32 cm
Materiaal Eikenhout
Vorm Rechthoekig
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk QLIV