Skip to content
Spectral Air Tv-meubel
Spectral Air Tv-meubel
Vanaf 2199.-
Vergroten
  • Spectral Air Tv-meubel
1/15
Item 1 of 15

Spectral Air Tv-meubel

Vanaf 2199.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Spectral Air Tv-meubel

Spectral Air: een ultradunne televisieoplossing om de televisie moeiteloos onderdeel te maken van de omgeving. Spectral Air maakt het mogelijk de kabels van de televisie volledig onzichtbaar te maken: de kabelafdekking in het meubel geleidt de kabel tussen de kastelementen, het Airbord en de televisie en verbergt ze op elegante wijze.

De flinterdunne basis van Spectral Air maakt het mogelijk ongewenste kabels te doen verdwijnen, met diverse uitbreidingen is het mogelijk van Spectral Air een televisiemeubel te maken vol opbergmogelijkheden voor bijvoorbeeld apparatuur. Voor een optimale beeldbeleving is het daarnaast mogelijk het meubel uit te voeren met Spectral Smart Light: zachte, sfeervolle achtergrondverlichting verlichten door middel van onzichtbare LED-strips de bovenrand van het meubel en creëren zo een ruimtelijk en behaaglijk effect. De verlichting is optioneel met een mobiele app te bedienen en in te stellen.

Ontdek de hoogwaardige materialen, kleursamenstellingen en oneindige mogelijkheden van Spectral Air in onze woonwinkels. Onze adviseurs staan klaar voor een persoonlijk advies.

Spectral Air Tv-meubel
Spectral Air Tv-meubel