gratis verzending vanaf € 500
Spectral Air Tv-meubel
Spectral Air Tv-meubel
Vanaf 1899.-
Vergroten
  • Spectral Air Tv-meubel
1/19
Item 1 of 19

Spectral Air Tv-meubel

Vanaf 1899.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen

Eijerkamp vertelt over Spectral Air Tv-meubel

Spectral Air: een ultradunne televisieoplossing om de televisie moeiteloos onderdeel te maken van de omgeving. Spectral Air maakt het mogelijk de kabels van de televisie volledig onzichtbaar te maken: de kabelafdekking in het meubel geleidt de kabel tussen de kastelementen, het Airbord en de televisie en verbergt ze op elegante wijze.

De flinterdunne basis van Spectral Air maakt het mogelijk ongewenste kabels te doen verdwijnen, met diverse uitbreidingen is het mogelijk van Spectral Air een televisiemeubel te maken vol opbergmogelijkheden voor bijvoorbeeld apparatuur. Voor een optimale beeldbeleving is het daarnaast mogelijk het meubel uit te voeren met Spectral Smart Ligt: zachte, sfeervolle achtergrondverlichting verlichten door middel van onzichtbare LED-strips de bovenrand van het meubel en creëren zo een ruimtelijk en behaaglijk effect. De verlichting is optioneel met een mobiele app te bedienen en in te stellen.

Ontdek de hoogwaardige materialen, kleursamenstellingen en oneindige mogelijkheden van Spectral Air in onze woonwinkels. Onze adviseurs staan klaar voor een persoonlijk advies.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1603765
Breedte 160 cm
Hoogte 15 cm
Diepte 48 cm
Materiaal Staal
Kleur Champagne
Merk Spectral
Woonstijl  Design
Barcode 9900000402716
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer