Skip to content
Spectrum SZ Fauteuil
Spectrum SZ Fauteuil
Vanaf 2114.-
Vergroten
  • Spectrum SZ Fauteuil
1/9
Item 1 of 9

Spectrum SZ Fauteuil

Vanaf 2114.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 3-4 weken

Eijerkamp vertelt over Spectrum SZ Fauteuil

Fauteuil SZ: een iconisch ontwerp van designer Martin Visser (1922-2009) voor Spectrum. Het ontwerp van deze elgante stoel stamt uit 1960 en is al decennialang een veel gezien designicoon.

Fauteuil SZ is vervaardigd uit een slank, elegante buizenframe en te voorzien van een zitting en rugleuning in pitriet of in tuigleer.

Het gebruik van natuurlijke materialen vraagt om innovatieve oplossingen. Het sterke tuigleer van de SZ 02 rekt naar gelang de fauteuil vaker gebruikt wordt. Om de zitting en rugleuning strak te houden, en om voldoende ondersteuning te bieden, is deze uitvoering voorzien van een leren veter en gesp waarmee de zitting en rugleuning steeds opnieuw gespannen kunnen worden.

Fauteuil SZ van Spectrum is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen, in vier verschillende materialen. Het frame van de fauteuil is vervaardigd uit geborsteld, verchroomd metaal of zwart geëpoxeerd afgewerkt. Ontdek de mogelijkheden van fauteuil SZ van Spectrum in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal en laat je persoonlijk adviseren.

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen