Skip to content
Stressless Wave Zitbank
Stressless Wave Zitbank
Van 3800.- Voor 3550.-
Vergroten
  • Stressless Wave Zitbank
1/5
Item 1 of 5

Stressless Wave Zitbank

Van 3800.- Voor 3550.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Actie Stressless tot 850.- voordeel relaxbanken

Bespaar nu in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal tot 850.- op alle relaxbanken uit de collectie van Stressless. Bijvoorbeeld: 

  • Stressless Ella 2,5-zits (incl. 1 hoofdsteun) in leer ‘Paloma’ voor de prijs van stof van 5050.- voor 4200.-. 

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Stressless Wave Zitbank

Met 2-zitsbank Wave van Stressless geniet je altijd van subliem zitcomfort. De bank is uitgevoerd met het gepatenteerde glijsysteem. Dit systeem, dat op de kleinste bewegingen van het lichaam reageert, zorgt voor perfecte steun en comfort. Getoonde uitvoering is voorzien van een hoge rugleuning, maar kan tevens met lage rugleuning worden uitgerust.

Wave kan geheel worden samengesteld in stof of leer naar keuze in diverse afmetingen. Zo blendt deze Stressless bank naadloos met jouw interieurwensen. Geniet van riant comfort en ontdek alle mogelijkheden van deze comfortabele zitbank in de Stressless Studio bij Eijerkamp. 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1482909
Breedte 145 cm
Hoogte 101 cm
Diepte 81 cm
Materiaal Leder Batick
Kleur Cream
Merk Stressless
Woonstijl  Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer