Skip to content
String System Vakkenkast
String System Vakkenkast
Vanaf 1664.-
Vergroten
  • String System Vakkenkast
1/27
Item 1 of 27

String System Vakkenkast

Vanaf 1664.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over String System Vakkenkast

String System wandkast is een klassiek voorbeeld van minimalistisch Scandinavisch design. In 1949 ontwierp de Zweedse designer Nisse Strinning het bijzondere String een tijdloos en functioneel opbergsysteem. De design klassieker is succesvol door zijn eenvoud.

Het multi inzetbare systeem van deze kast biedt vele mogelijkheden doordat het bestaat uit losse elementen die je zelf kunt uitkiezen. Door het modulaire systeem en diverse kleuren en materialen kun je de kast naar wens samenstellen. Ideaal voor iedere woonruimte, als kledingkast, thuiswerkplek of als aanvulling op de keuken en badkamer. Met de combinatie van open en gesloten vakken creëer je de perfecte opstelling voor jouw interieur!

Het kastensysteem is eenvoudig te monteren omdat de zijpanelen snel geplaatst kunnen worden. Ontdek alle mogelijkheden van String System wandmeubel kun bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal of vraag vrijblijvend een offerte aan.

String System Vakkenkast
String System Vakkenkast