Skip to content
String System Vakkenkast
String System Vakkenkast
Vanaf 1664.-
Vergroten
  • String System Vakkenkast
1/27
Item 1 of 27

String System Vakkenkast

Vanaf 1664.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 6-8 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over String System Vakkenkast

String System wandkast is een klassiek voorbeeld van minimalistisch Scandinavisch design. In 1949 ontwierp de Zweedse designer Nisse Strinning het bijzondere String een tijdloos en functioneel opbergsysteem. De design klassieker is succesvol door zijn eenvoud.

Het multi inzetbare systeem van deze kast biedt vele mogelijkheden doordat het bestaat uit losse elementen die je zelf kunt uitkiezen. Door het modulaire systeem en diverse kleuren en materialen kun je de kast naar wens samenstellen. Ideaal voor iedere woonruimte, als kledingkast, thuiswerkplek of als aanvulling op de keuken en badkamer. Met de combinatie van open en gesloten vakken creëer je de perfecte opstelling voor jouw interieur!

Het kastensysteem is eenvoudig te monteren omdat de zijpanelen snel geplaatst kunnen worden. Ontdek alle mogelijkheden van String System wandmeubel kun bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1632218
Breedte 220 cm
Hoogte 200 cm
Diepte 30 cm
Materiaal Staal
Kleur Grijs
Merk String
Woonstijl Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer