Skip to content
Studio HENK Butterfly Plat Ovaal Eettafel
Studio HENK Butterfly Plat Ovaal Eettafel
Vergroten
  • Studio HENK Butterfly Plat Ovaal Eettafel
1/8
Item 1 of 8

Studio HENK Butterfly Plat Ovaal Eettafel

Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Studio HENK Butterfly Plat Ovaal Eettafel

Eetkamertafel Butterfly uit de Studio HENK collectie is voorzien van een eigentijdse vormgeving. Het plat ovale blad bevat een royale lengte en staat in combinatie met het unieke onderstel voor de kenmerken krachtig doch elegant.

Het getoonde model is 200 centimeter lang, 90 centimeter breed en 74 centimeter hoog met een tafelblad van 4 centimeter dik. Het eikenhouten tafelblad is voorzien van een zwarte beits, het metalen onderstel is voorzien van een zwarte poedercoating.

Dankzij de vele mogelijkheden stel je eenvoudig jouw eigen designtafel samen. Het tafelblad kan geleverd worden in verschillende afmetingen in de kleuren hardwax olie, natural lak, witte lak of zwarte lak. De randen kunnen afgewerkt worden met rechte of schuin afgesneden hoeken. Tot slot kan het plat ovale tafelblad tevens geleverd worden in een rechthoekige, ronde of ovale vorm.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1649088
Breedte 90 cm
Hoogte 74 cm
Lengte 200 cm
Vorm Ovaal
Materiaal Eikenhout
Materiaal tafelblad Eikenhout
Kleur Zwart
Kleur onderstel Zwart
Kleur tafelblad Zwart
Merk Studio HENK
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer