Skip to content

Tempur boxsprings

Ontdek alle Tempur boxsprings in onze winkels. Met persoonlijk advies van onze merk experts.

Tempur boxsprings eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
  • prijs 0
  • type 0
  • acties 0
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Tempur boxsprings

Ervaar subliem slaapcomfort met een boxspring van Tempur. De boxsprings van Tempur staan bekend om de luxe uitstraling en vele mogelijkheden. Dankzij de vele opties stel je eenvoudig de ideale boxspring voor jouw lichaam samen. Tempur biedt zelfs massagefuncties voor nóg meer comfort. En alle producten hebben sinds 1996 de officiële ´Certified Space Technology´ zegel. Slaapadvies nodig? Laat je adviseren door de Eijerkamp slaapexperts in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal of shop nu online.

Comfortabel slapen op boxsprings van Tempur

Tempur boxsprings zijn volledig samen te stellen naar jouw slaapwensen en persoonlijke houding. Kies de gewenste hardheid of stel jouw boxspring zelfs volledig naar wens samen in materialen en kleuren, hoofdborden, matrassen, topmatrassen, pootjes en afmetingen. Ga voor een twijfelaar boxspring van 140x200 cm in subtiel beige of maak een statement door te kiezen voor een royaal tweepersoons Tempur bed van 180x200 cm in een opvallende tint. Je stemt jouw ideale Tempur boxspring perfect af op jouw interieur- en slaapwensen. Voor nóg meer comfort is er de optie tot elektrisch verstellen van de boxspring, zodat je met gemak in iedere gewenste houding kunt liggen.

Tempur boxspring met hoogwaardig matras

Ontdekt de unieke Cooltouch technologie met een boxspring van Tempur. De hoes van het matras blijft koel en bevordert de afvoer van overmatig vocht, waardoor je een koele, comfortabele nachtrust ervaart. Doordat de matrassen zijn ontwikkeld vanuit de NASA® ruimtevaarttechnologie, die astronauten ondersteunt tijdens de lancering, voorzien ze in optimale ondersteuning van het lichaam. Het matras reageert op lichaamstemperatuur, gewicht en lichaamscontouren en past zich volledig aan naar jouw lichaam dankzij het unieke TEMPUR® materiaal met visco-elastische cellen. De open celstructuur zorgt ervoor dat de druk van het lichaamsgewicht gelijkelijk over het matras wordt verdeeld. Hierdoor verminderen Tempur matrassen tevens rug- en nekklachten, pijnlijke gewrichten en problemen met de bloedsomloop. Met een Tempur boxspring ervaar je gegarandeerd een prettige nachtrust.

Ontdek Tempur boxsprings bij Eijerkamp

Ervaar zelf het comfort van Tempur boxsprings en ontdek alle andere bekende slaapmerken onder één dak in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. In de Tempur Studio ervaar je wat Tempur voor jou en je gezondheid kan betekenen tijdens de twaalf minuten durende ruimtereis in onze Space Cabin. Komt je er zelf niet helemaal uit? Onze Eijerkamp slaapadviseurs helpen je graag met een persoonlijk slaapadvies de Tempur boxspring te kiezen die het best bij jouw slaapwensen past in de gewenste kleuren, materialen en afmetingen. Kom proefliggen en vergelijk de boxsprings van Tempur in de Slaap Experience Centers in Eijerkamp Zutphen & Veenendaal of ontdek alle mogelijkheden online op Eijerkamp.nl!

Lees meer