Skip to content
Vitra Cork model E Bijzettafel
Vitra Cork model E Bijzettafel
Vergroten
  • Vitra Cork model E Bijzettafel
1/6
Item 1 of 6

Vitra Cork model E Bijzettafel

Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Vitra Cork model E Bijzettafel

Het Vitra Cork E bijzettafeltje bestaat uit een set van drie modellen met ieder een opvallende vorm. De drie tafeltjes zijn gemaakt van kurk en hebben een robuuste bouw, zijn stabiel en hebben een uniek karakter. Door het gebruik van kurk is de bijzettafel Cork E relatief licht, zeer sterk en voelt deze prettig en fluweelzacht aan. Naast bijzettafeltje is de Vitra Cork ook te gebruiken als extra zitplek. Varieer met diverse Cork bijzettafeltjes in de woonruimte voor een speels geheel.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1631051
Diameter 31 cm
Hoogte 33 cm
Vorm Rond
Materiaal Kurk
Kleur Bruin
Merk Vitra
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.