Skip to content
Vitra Eames ESU Opbergkast
Vitra Eames ESU Opbergkast
Vergroten
  • Vitra Eames ESU Opbergkast
1/7
Item 1 of 7

Vitra Eames ESU Opbergkast

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Vitra Eames ESU Opbergkast

De Eames ESU opbergkast uit de collectie is een ontwerp van Charles en Ray Eames, gebaseerd op een door de principes van de industriële productie geïnspireerd systeem van vrijstaande, multifunctionele rekken en tafels uit 1949. Samen met het Eames Office en Nederlandse ontwerper Hella Jongerius heeft de opbergkast een frisse, moderne uitstraling met nieuw kleurenschema gekregen zonder de uitstraling uit de jaren 1940 en '50 aan te tasten. Eames ESU bevat laden en schuifdeuren om spullen uit het zicht in op te bergen, maar heeft ook open vakken om woonitems tentoon te stellen. Combineer de opbergkast met andere meubels uit de ESU collectie voor een stijlvol en samenhangend geheel. Shop de Vitra Eames ESU opbergkast nu online of kom langs in onze woonwinkel in Zutphen!

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1513184
Breedte 179.5 cm
Hoogte 148 cm
Diepte 42 cm
Materiaal Hout, Metaal
Merk Vitra
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer