Skip to content

Audio bij Eijerkamp

Ontdek alle Audio in onze winkels. Met persoonlijk advies van onze experts.

Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Maak je huis compleet met speakers

Luister je favoriete podcast, swing op je favoriete muziek of volg het dagelijkse nieuws: speakers zijn niet te missen in het hedendaagse interieur. Ga voor optimale beleving van audio door meerdere speakers te combineren of kies voor een enkele speaker. Inspiratie opdoen? Ontdek de collectie nu online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal om de audio collectie live te bekijken en proberen!

Speakers in diverse afmetingen en kleuren

Naast dat een speaker goede kwaliteit geluid moet verzorgen, is het uiterlijk ook niet onbelangrijk. Bij Eijerkamp shop je ze in allerlei kleuren en afmetingen, zodat ze in ieder interieur en op iedere gewenste plaats passen. Ga voor een klein, subtiel model in wit of kies voor groots geluid met een volumineuze speaker. Daarnaast bestaat onze collectie uit langwerpige speakers, maar ook vierkante, rond afgewerkte en ronde. Eijerkamp biedt voor ieder wat wils!

Audio voor diverse doeleinden

Bij Eijerkamp shop je speakers voor verschillende doeleinden. Ben je vaak onderweg? Kies dan voor een portable bluetooth speaker waarmee je overal naar je favoriete muziek, radio, luisterboek en meer luistert. Wil je jouw eigen thuisbioscoop creëren? Kies dan voor een variant die speciaal ontwikkeld is voor films en televisie met bijvoorbeeld HD-geluid of 3D-beleving van Dolby Atmos.

Multifunctionele smart speakers

Extra handig zijn smart speakers. Deze bedien je eenvoudig met bijvoorbeeld een app of zelfs met je eigen stem. In een handomdraai zet je hierdoor een ander nummer op, spoel je door naar de volgende podcastaflevering, zet je het geluid harder of zachter en meer. Ideaal als je aan het koken bent en je handen vol hebt of muziek op de achtergrond aan hebt staan wanneer je gebeld wordt.

Shop audio bij Eijerkamp

Bij Eijerkamp shop je audio van onder andere het bekende audiomerk Sonos. Kom je er niet helemaal uit welke het best bij jouw wensen en interieur past? Onze Eijerkamp adviseurs helpen je graag verder bij het kiezen van het exemplaar dat het best op jouw budget en woonwensen aansluit. Shop jouw favoriet nu online op Eijerkamp.nl of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal om de collectie live te bekijken!

Lees meer